Grrr,,

Jag är flickan som kommer får era ben att skaka, erat
huvud att bulta. & era hnder från ingenstans till överallt!


High chaparral

Tjenare,
nu var det allt ett litet tagsen jag skrev så jag får väl skriva lite nu då. jag mår skit bra hoppas att ni också gör det! men men. för 2 veckorsen åkte jag och 3 till. (Lizette Christian & Anders) först till Vårgårda, men det var tråkigt så vi åkte vidare till High chaparral. Truck meet.. eller var det var ? ;D massa snygga lastbilar iallafall.. när vi kom dit så mötte vi upp en kille som Christian & anders kände. Johan.. ;) vi fick klättra över en jävla mur... haha? eller va de nu var.. aja , vi klättrade över iallafall. och när vi kom över så gick vi å kollade på lastbilarna. när vi hade kollat färdigt gick vi till Johans lastbil, SJUKT NICE! :) . vi satt där en stund. :) och pratade och lyssnade på musik, sen tog johan fram massa öl till alla... fast jag ville inte ha eftersom jag inte dricker öl. :), så fick jag nån.. pepparmint shot grej? smakade tuggummi. :P , men hade jag tagit mer klunkar än va ja gjorde så hade jag nog spytt... :P ,, haha . sen så gick vi vidare in på den  " KROGEN " dom har där. eller ja, ladan. ? eller vad man nu ska kalla den. när vi kom in där. så det första som hände var att en äcklig gammal gubbe på kanske.... 55 - 67 år? någonting ? han fråga om jag skulle ha någonting i baren, men jag ville inte. och samtidigt som svinet fråga. så tog han mig på mina tuttar! :o Jävla gubbjävel ... usch, och då tog christian tag i mig och vi gick ut för att leta efter lizette och anders. men vi hittade dom. så vi stog ute resten av kvällen. och efter någon timma så gick vi tillbaka till johans lastbil. och christian och några andra åkte iväg och köpte mat. till dom som var hungriga. och medans dom var borta satt jag , lizette och anders & Johan i johans lastbil.. å pratade och lyssnade på musik.. (: mysig kväll måste jag säga.sen så.. vad hände? typ ingenting? vi åkte hem efter en stund efter Chritian och alla hade kommit tillbaka.. och när alla hade fått äta osv. :)

12/6 - 10 hände allt detta. ;D


lite all möjlig skit. (:

& nu jag är singel. vart det någon / några veckor nu ?
vetefan, men singel är jag iallafall.. känns faktiskt rätt skönt.

slippa problem. slippa känna sig bunden.
nu kan man göra vad man själv känner för att göra.

Dock är jag ovän med Jannike. lite synd kanske? men med den saken finns inte så mycket mer jag kan göra åt., mer än att säga förlåt? vilket som inte kommer hjälpa . det är ju faktiskt inte bara jag som har gjort fel. utan det är faktiskt hon också. säger att jag inte finns där och skit för henne, medans jag är den enda som säger att hon är välkommen hit när hon inte mår bra och grejjer även fast jag inte orkar träffa någon så får hon komma, och då ställer jag inte upp..? aja, skiter i vilket. orkar inte bry mig längre.

i fredags var det midsommar iallafall.. :) gött, var bara hemma.. =) min syster Sanna,Claes och linnea kom hit.. satt å pratade och jag lekte med linnéa en stund. mys! medans mamma hade satt på potatisen på spisen.. underbart gott... drack så klart en nubbe till . men lär aldrig göra om det. Ren Absolut vodka.. är inget att leka med och bra smakade det fan inte heller... hahahaa (; på kvällen blev det bara till att vara hemma.. och igår, "lördag" åkte jag, mamma & pappa till lysekil, Crusing där. så de blev till att kolla allt folk, och alla fina bilar. och det blev även en bit mat. :) så så äre . sen mot kvällen så åkte vi hem... och när vi kom hem så satte jag mig vid datorn en stund. och sedan gick in i duschen. och jag har märkt att jag har fått fäärg .<3 så håller på att bli brun. så jävla underbart.

och idag söndag. har jag inte gjort ett skit faktiskt . bara varit hemma i stortsätt..ska väl sätta på en film om en stund.. och mysa in mig i en filt . med någonting gott, ett glas vin kanske? :) ska se om det finns någon som vill smsa lite med mig också , johan ställer väl upp.. hehe :) aja, nu har jag inte så mycket mer att säga om den här helgen tror jag? :) ha det så bra. pusspuss!

 

RSS 2.0